Explico Kids - Leuke en leerzame science workshops voor kids!Workshop op maat? Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

 

Wie zijn wij?

Explico Kids is een part-time onderneming van Galvin Vredenburg en Dianne Maasdijk. Tijdens onze studie Farmaceutische wetenschappen (de scheikunde achter geneesmiddelen) hebben wij gekozen voor een specialisatie Wetenschapscommunicatie. Vertellen over, uitleggen van en enthousiasmeren voor wetenschap is onze passie.

Galvin heeft tijdens zijn opleiding o.a. stage gelopen bij science center NEMO in Amsterdam en Dianne heeft haar ervaring met het doen van proefjes met kinderen opgedaan tijdens haar stage bij Stichting C3. Inmiddels zijn wij beiden werkzaam als docent scheikunde in het middelbaar onderwijs (havo/vwo). Met Explico Kids proberen wij ook jonge kinderen in de basisschoolleeftijd te laten zien hoe leuk, spannend en belangrijk chemie is in het dagelijks leven!

Wij werken met een team van enthousiaste beta-studenten en net-afgestudeerden die door ons zijn getraind in het begeleiden van onze workshops en graag met uw kinderen aan de slag gaan.

 

Op al onze aanbiedingen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en Aanvullende Voorwaarden van toepassing.